TRNDlabs introduceert 's werelds kleinste drone

Omdat het altijd kleiner kan lanceerde TRNDlabs vandaag hun nieuwste drone. De Skeye Pico Drone's body meet 2,2x2,2 CM en weegt slechts 7 gram. Daarmee lijkt deze kleine Skeye Micro Drone de ideale drone voor stunts binnenshuis.

De Skeye Micro Drone kent drie gevoeligheidsniveaus waarmee de drone aan jouw vliegstijl aan te passen is. De Skeye Micro Drone is niet afhankelijk van een app, maar bestuur je gewoon met een controller.

TRNDlabs-Skeye-Pico-Drone-in-Afstandsbediening

Voor visuele herkenbaarheid is de Skeye Micro Drone met een LED uitgerust. Dit is natuurlijk grappig in het donker, maar helpt je ook te herkennen wat de voor- en achterkant van de drone is. Hoewel je wel een losse USB kabel nodig hebt om de Skeye Micro Drone op te laden, is de drone wel netjes in de afstandsbediening op te bergen. De Skeye Micro Drone heeft een vliegtijd van 7~8 minuten ten opzichte van een laadtijd van 30 minuten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram