Logo GadgetGear.nl
IFA Verwachtingen
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015 Dag 6 – De verwachtingen

Vandaag mag ik kort zijn. De IFA duurt voor mij nog een halve dag (al blijft onze Albert nog een paar dagen rondhangen). Één afspraak staat en de rest van de ochtend hebben we alle tijd om op zoek te gaan naar die onverwachte verhalen die we zo graag schrijven.

Zoals gezegd hebben we één afspraak en wel met Mophie. Tijdens een persontbijt praat Mophie ons bij over de nieuwste technieken in de wereld van de powerbanks en zal haar nieuwste producten tonen. Hoeveel verhaal zit er in een powerbank? Vandaag komen we daar achter.

Mophie-Powerstation-Plus-Mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.