Bijzonder nieuws vanuit Spotify vandaag. Het blijkt dat Barack Obama, de president van de Verenigde Staten, gebruik maakt van Spotify. Daarnaast heeft het Witte Huis zijn favoriete playlists openbaar gemaakt.

Het gaat om de tracks die hij het liefst overdag en het liefst ‘s avonds beluistert. Hoewel de openbaring vanuit het Witte Huis in onze ogen misschien bijzonder lijkt, doet het Witte Huis al jaren haar best om sociale media in te zetten. Zo wil het meer betrokken zijn bij de online Amerikaan. Iets dat vooral onder Obama een enorme vlucht heeft genomen.

In hoeverre onze Nederlandse politici hun playlists delen is onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.