Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hybride auto’s doen het goed in Nederland

Hoewel ik na alle grappen van Jeff Dunham toch echt even moest slikken bij het idee om een Prius te kopen, begrijp ik die hybriderijders inmiddels wel. Dat de importeur nu meld dat er inmiddels 100.000 hybride auto’s rondrijden kan me dan ook niet verbazen.

https://www.youtube.com/watch?v=RL4wfilTe-o

Met 100.000 verkochte hybride auto’s van Toyota en Lexus op de weg claimt importeur Louwman & Parqui aan kop te lopen in Nederland. Geen enkele andere importeur zou dit tot nu toe zijn gelukt. Wereldwijd gaat het ook goed met de Hybrides van Toyota. Toyota heeft aangekondigd dat de teller daar op 8.000.000 staat waarvan de laatste miljoen in de laatste tien maanden werden verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.