De eerste dag van Gamescom zit erop. Dat wil zeggen, de eerste officiële dag. Gisteren waren we namelijk al bij Activision te gast voor een hands-on ervaring met Skylanders Superchargers. Een funracer die sterk doet denken aan Mario Kart, maar wel heel wat meer gameplay bevat.

Gelijktijdig begon de presentatie van Microsoft Xbox met natuurlijk goed hardwarenieuws. Er komt namelijk een chatpad voor de Xbox One controller. Daarnaast wist Microsoft nog veel ander nieuws te melden waar we je de komende dagen over bijpraten.

Vanmorgen doken onze Jack en Kevin al vroeg de CoD stand in voor een sessie Black Ops III waarna ze ook nog een sessie FallOut 4 speelden. Voor mij het moment om met LEGO Marvel Avengers te spelen. En LEGO Dimensions. Een prachtige nieuwe game met RFID technologie waar ik je later deze week over zal bijpraten.

Tijdens onze tocht door de zalen van de Gamescom struikelden we over de EK Cup die Konami op de PES 16 stand heeft gezet. Konami kondigde vandaag aan de rechten van de UEFA te hebben bemachtigd en die content zullen we zeker in PES16 terug gaan zien.

Ondertussen waren Kevin en Jack alweer aangekomen bij Heartstone Grand Tournement. Een titel die de komende dagen heel wat jonge (en oude) gamers zal trekken. Tijd voor mij om Super Mario Maker van Nintendo te beleven. Een level editor die in een enorm leuke game is verandert.

Na de persconferentie van Blizzard’s Heroes of the Storm sloten Kevin en Jack hun dag af met een jamsessie bij de nieuwe Guitar Hero.

27c107a2-7ab6-4bc2-8109-e46d9562360c

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.