Het is een logische toevoeging, maar toch hebben we er lang op mogen wachten. Dit jaar krijgt de Xbox One eindelijk ook een chatpad. Daarmee wordt het invullen van gamecodes en het sturen van berichten aan andere gamers een stuk aangenamer.

Microsoft introduceerde de eerste chatpad op de Xbox 360. Het bedrijf had bij de introductie al rekening gehouden met deze accessoire en een speciale communicatiepoort in de joystick gezet. De accessoire werd zo geliefd dat ook Sony snel volgde, maar werd geconfronteerd met het ontbreken van een goede hardware oplossing. Sony koos dan ook voor een eigen accu in haar chatpad en een bluetooth verbinding. Een slechte keus omdat de controller een volle acculading kon hebben terwijl de chatpad toch leeg was.

Met de nieuwe chatpad krijgen we ook eindelijk wat tikgemak op de Xbox One. Toch moeten we nog even op de accessoire wachten. Microsoft legt de Chatpad pas in november in de schappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.