IFA2015: AKG Introduceert de N60 NC noise cancellation hoofdtelefoon

AKG N60

Hoewel we normaal tijdens de IFA een hele serie introducties van AKG, Harman-Kardon en JBL ontvangen, kiezen ze er dit jaar kennelijk voor om één van hun toppers nog voor de IFA te presenteren. Het gaat om de nieuwe noise AKG N60 met noise cancellation.

De nieuwe draadloze hoofdtelefoon met noise cancellation heeft een accuduur van 30 uur. Om het draagcomfort te verhogen en de hoofdtelefoon er goed uit te laten zien heeft AKG deze uitgerust met een lederen hoofdband en oorschelpen met memory foam. Het geheel op basis van een aluminium frame.

Dit frame is uitgerust met draaibare scharnieren waardoor de oorschelpen alle kanten op kunnen draaien. Dit noemt AKG het 3D-Axis vouwmechanisme. Dit is belangrijk om de N60 zo compact mogelijk te maken tijdens de reis. AKG levert ook een bijpassende reistas mee evenals een speciale adapter voor gebruik in vliegtuigen en een USB laadkabel.

Beschikbaarheid

De AKG N60 ligt nu in de winkel voor €249.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.