Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

IFTTT.com lanceert 17 nieuwe kanalen

IFTTT heeft in juli 17 nieuwe kanalen gelanceerd. Met behulp van IFTTT is het mogelijk om smart home producten en internet diensten aan elkaar te knopen en zo slim te laten samenwerken.

IFTTT.com is één van de eerste online platforms die dit mogelijk maakt. Eerder deze maand wist Deezer al te melden als eerste streaming muziekdienst ondersteuning voor IFTTT te bieden. Vrijwel gelijktijdig is ook Spotify op IFTTT live gegaan.

Voor liefhebbers van Pinterest is het nu ook mogelijk om pins aan te laten maken bij bepaalde gebeurtenissen. Bijvoorbeeld wanneer je een foto op jouw Instagram kanaal zet. Zoek je het hoger op, is het nu ook mogelijk om acties te bouwen op basis van Wikipedia berichten.

Naast het automatisch bewerken van documenten op Google Drive, biedt IFTTT nu ook integratie met Office 365 van Microsoft. Zo kun je alarmmeldingen van de Nest Protect automatisch in een Excel sheet plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.