Arjan Olsder
Arjan Olsder

Deezer vanaf nu verbonden met IFTTT

Deezer maakt als eerste muziekstreamingdienst vanaf nu deel uit van het smart home. Zo is het mogelijk om Philips Hue lampen op kleur aan te passen aan de album cover van de muziek die je speelt, maar het gaat nog veel verder en dat allemaal door een koppeling met IFTTT.

Via IFTTT zijn recepten aan te maken om taken te automatiseren. Zo kun je met een specifieke hashtag op twitter albums aan jouw playlist toevoegen, maar ook de nummers die je hebt beluisterd bijhouden in een spreadsheet op Google Docs. Je kunt album covers van de albums die je beluistert automatisch als achtergrond op jouw Android instellen, maar ook jouw favoriete tracks automatisch posten op Facebook. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de denkbare koppelingen die je met IFTTT en Deezer kunt opzetten.

Houdt er wel rekening mee dat IFTTT opdrachten een vertraging kunnen hebben van 15 minuten. Dit is in ieder geval onze ervaring op de redactie.

Beschikbaarheid

Het Deezer kanaal is vanaf nu beschikbaar op IFTTT, maar je moet wel een Deezer account hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.