Tivoli's Music System Three+ is nu te personaliseren

In oktober van 2014 introduceerde Tivoli de Music System Three+. Een nieuwe stereo DAB+ radio in een opvallend strakke behuizing. In maart van dit jaar introduceerde Tovoli al een limited edition copper uitvoering en nu is de hele radio te personaliseren.

Tivoli introduceerde afgelopen week vier verschillende houten behuizingen voor de Three+. De radio zelf is in drie kleuruitvoeringen leverbaar namelijk wit, zwart en copper. In totaal zijn er dus twaalf combinaties te maken om zo de radio op jouw interieur aan te passen. Onze tip? De zwarte Three+ met de witte behuizing. Klassiek en modern tegelijk.

De Tivoli kan overweg met verschillende audiobronnen waaronder FM en DAB+. Er zit een afstandsbediening bij, maar hij is ook bedienbaar via een app. De interne accu geeft je 20 uur speeltijd.

Beschikbaarheid

De Tivoli Music System Three+ kost €399. Een houten behuizing kost je €69.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram