Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tivoli lanceert de draagbare Music System Three+ DAB+ radio

Tivoli heeft de Music System Three+ geïntroduceerd. Een nieuwe DAB+ radio die voorzien is van de nieuwste technieken die Tivoli in huis heeft. Zo is deze draagbare radio onder anderen via de speciale app te besturen.

Hoewel je een afstandsbediening bij de Music System Three+ geleverd krijgt, is de radio ook te bedienen via de speciale app van Tivoli. Deze is voor zowel iOS als Android te downloaden en gebruikt bluetooth om de radio aan te sturen. Uiteraard kun je bluetooth ook gebruiken om digitale audio naar de Music System Three+ te streamen.

Tivoli heeft de Music System Three+ voorzien van een interne accu. Op deze accu gaat de Music System Three+ zo’n 20 uur mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.