Nu powerbanks voor smartphones en tablet gemeengoed zijn geworden, is het tijd om de levensduur van onze laptops te verlengen. Met de Powerbank 20000 for Laptop introduceert Sandberg een powerbank die laptopgebruikers heel wat extra uurtjes werkplezier kan opleveren.

Sandberg verpakt de 20.000mAh lithium accu in een aluminium behuizing. De Powerbank 20000 for Laptop bevat zowel een DC aansluiting voor traditionele laptops als een USB A aansluiting om smartphones, tablets en andere gadgets te laden. Voor laptops levert Sandberg een assortiment aan connectors mee.

De Powerbank 20000 for Laptop is voorzien van LED’s die de status van de accu weergeven. De accu zelf is op te laden via een DC aansluiting.

Beschikbaarheid

De Sandberg Powerbank 20000 for Laptop gaat €128,99 kosten en ligt deze maand in de schappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.