Sandberg introduceert een 20.000mAh powerbank voor laptops

Nu powerbanks voor smartphones en tablet gemeengoed zijn geworden, is het tijd om de levensduur van onze laptops te verlengen. Met de Powerbank 20000 for Laptop introduceert Sandberg een powerbank die laptopgebruikers heel wat extra uurtjes werkplezier kan opleveren.

Sandberg verpakt de 20.000mAh lithium accu in een aluminium behuizing. De Powerbank 20000 for Laptop bevat zowel een DC aansluiting voor traditionele laptops als een USB A aansluiting om smartphones, tablets en andere gadgets te laden. Voor laptops levert Sandberg een assortiment aan connectors mee.

De Powerbank 20000 for Laptop is voorzien van LED's die de status van de accu weergeven. De accu zelf is op te laden via een DC aansluiting.

Beschikbaarheid

De Sandberg Powerbank 20000 for Laptop gaat €128,99 kosten en ligt deze maand in de schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram