KitchenAid komt met mengkom voor warme bereidingen met de mixer

KitchenAid had al een mengkom voor koude bereidingen in het assortiment. Simpelweg een kom met een dubbele wand die als enorm koelblok werkt. Met de nieuwste uitbreiding is het ook mogelijk om met een KitchenAid Mixer warme bereidingen te maken.

Of je nou een heerlijke sabayon of een strakgeklopte kaasfondue gaat maken, tijdens het mixen van de ingrediënten verlies je doorgaans aardig wat warmte. Met de nieuwe mengkom voor warme bereidingen voegt KitchenAid een warmte-element aan de mengkom toe. Door aanwezigheid van een temperatuurregeling is het bovendien een stuk gemakkelijker om chocolade te laten smelten en op de juiste wijze te temperen.

Ook voor het bakken van brood kan de nieuwe mengkom voor warme bereidingen een uitkomst zijn. De temperatuur is op de graad nauwkeurig in te stellen tussen de 21 en 105 graden. Zo kan het gemixte deeg rustig reizen voor je het gaat afbakken.

Ook aan de schoonmaak is gedacht. De binnenkant is een uitneembare RVS schaal die gewoon de vaatwasser in mag.

Beschikbaarheid

Dit geniale stuk gereedschap gaat €349 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.