Honor stelt testversie Android 5.1 en EMUI 3.1 beschikbaar op de Honor 6 en 6+

Honor heeft de Android 5.1 en EMUI 5.1 software voor haar Honor 6 en Honor 6+ toestellen bijna klaar. Gebruikers van deze smartphones in Duitsland, Frankrijk en Nederland kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de bèta-testfase.

In de bèta-testfase krijgt een selecte groep gebruikers de mogelijkheid om de bèta versie van de nieuwe firmware te downloaden en te installeren. Feedback van deze groep gebruikers is van belang om de uiteindelijke versie van beide stukken software klaar te maken voor de wereldwijde release. De uiteindelijke release zou deze zomer nog moeten plaatsvinden.

Om deel te nemen moet je jezelf inschrijven bij de Honor Club. Daarnaast moeten Honor 6+ gebruikers hun IMEI nummers naar nl.info@hihonor.com sturen met als onderwerp FUT Honor 6+.Dit kan tot 5 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram