De Boom van Ultimate Ears lijkt erg populair te zijn, maar krijgt er nu een stevige concurrent bij vanuit JBL. Met de JBL Xtreme kondigt het bedrijf een alternatief voor iedereen die buiten zorgeloos van muziek wilt genieten.

Zo is de buisvormige speaker van een spatwaterdichte behuizing voorzien. De behuizing is bovendien verstevigd met rubber om de speaker tegen ongelukjes te beschermen. De speaker beschikt over JBL Connect waardoor deze aan andere JBL Connect speakers gekoppeld kan worden. Je kunt tot 3 apparaten gelijktijdig met de speaker verbinden en om en om muziek af laten spelen.

De JBL Xtreme is opgebouwd uit vier actieve drivers. Deze worden aangevuld door twee passieve bass radiators. De lithium-ion accu heeft een capaciteit van 10.000mAh wat goed is voor zo’n 15 uur luisterplezier. Het is ook mogelijk de speaker als een enorme powerbank te gebruiken om jouw smartphone mee op te laden.

Beschikbaarheid

De JBL Xtreme ligt vanaf 1 julie in de winkel voor €299.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.