GadgetGear.nl

Asus Chromebit is ChromeOS op een stokje

De Google ChromeCast heeft als doel ieder HDMI scherm om te toveren tot een scherm waar je multimedia op kunt streamen. Met de Chromebit die Asus heeft ontwikkeld geven Asus en Google je nog meer mogelijkheden.

Met behulp van de stick is ieder display om te bouwen tot een volwaardige computer op basis van ChromeOS. Hiervoor heeft de grote stick een Rockchip 3288 chipset aan boord met daarop een quad-core 1.8GHz processor en 2GB aan werkgeheugen. Je krijgt standaard 16GB aan interne opslagruimte en een volwaardige USB poort om bijvoorbeeld een toetsenbord/muis combinatie mee aan te sluiten.

De Asus Chromebit kan overweg met Bluetooth 4.0 LE en heeft een dual-band WiFi antenne aan boord met ondersteuning voor het snelle 802.11ac op 5GHz.

Beschikbaarheid

Asus verwacht de verkoop van de Chromebit deze zomer te starten. In de VS zal de stick rond de $100 gaan kosten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten