Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nespresso zetten in jouw eigen stijl, het kan met de Pixie Clips

Enkele weken geleden introduceerde Nespresso de Pixie espressomachine. Nouja, het was meer een herintroductie. De iconische Pixie was er al een tijdje, maar onder de naam Pixie Clips heeft de machine toch een kleine verbouwing ondergaan.

De nieuwe Pixie Clips machines zijn namelijk beter aan de persoonlijke stijl aan te passen. De zijpanelen van de nieuwe Pisie Clips uitvoering zijn losneembaar. Nespresso biedt een assortiment van 12 verschillende panelen om uit te kiezen. Van besdrukking met teksten tot een houtnerf in verschillende uitvoeringen.

Nespresso-Pixie-Clips-Machine

De Pixie Clips Nespresso machine heeft een opwarmtijd van 25 seconden en een automatische uitschakeling na 9 minuten. De pompdruk bedraagt 19 bar en Nespresso claimt dat de Pixie Clips 40% minder energie verbruikt dan andere A klasse machines. De Pixie Clips komt uit de fabrieken van Krups en Magimix.

Beschikbaarheid

De Pixie Clips ligt nu in de winkel voor €149.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.