Rollei introduceert vier nieuwe selfie sticks

Het Duitse Rollei komt in één klap met vier nieuwe selfie sticks. De Selfie Stick 4 Fun, 4 Smile, 4 Style en 4 Life komen in een brede range met kleuren en kennen allemaal een opvallende eigenschap.

Selfie Stick 4 Life

Het 4 Life model heeft een maximale lengte van 90CM. In het handvat zit een afstandsbediening weggewerkt. Deze beschikt over een herlaadbare accu die via USB kan worden opgeladen. Eenmaal vol, gaat de accu 100 uur mee.

Selfie Stick 4 Style

Het Rollei Selfie Stick 4 Style model lijkt op de 4 Life, maar is in bereik beperkt tot 50CM. Daar staat tegenover dat hij ingeklapt 12CM meet. Er zit een losse afstandsbediening bij. Binnenkort lees je bij ons de review van deze selfie stick.

Selfie Stick 4 Smile

De Rollei Selfie Stick 4 Smile heeft een maximale lengte van 104CM en komt, net als de 4Life, met afstandsbediening in het handvat en een accu met een gebruiksduur van 100 uur.

Selfie Stick 4 Fun

Het 4 Fun model is het absolute instapmodel van Rollei. Met 90CM bereikt deze Selfie Stick nog een aardige lengte, maar Rollei levert geen afstandsbediening mee.

Beschikbaarheid

De Selfie Stick 4 Life ligt halverwege mei in de winkel voor €44,99. De Rollei Selfie Stick 4 Style ligt nu in de winkel voor €34,99. Begin mei ligt de Selfie Stick 4 Smile in de winkel voor €29,99. De Selfie Stick 4 Fun is nu verkrijgbaar voor €24,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.