Google Now kennen we natuurlijk als de slimme berichtendienst van Google. Deze voorspelt de informatie die je nodig hebt en stelt deze beschikbaar op de smartphone, tablet, smartwatch en in de Google Chrome browser.

Tot nu toe putte Google vooral in de eigen database om deze content te verzamelen. Deze week heeft Google echter aangekondigd dat het Google Now open stelt voor 70 partners. Dit volgt op de aankondiging in januari dat Google van plan was om ondersteuning voor derden toe te voegen. Echter blijkt dat Google (voor nu) enkel bedrijven op uitnodiging toelaat tot het systeem.

De lijst met nieuwe partners is dan ook vrij lang en bevat interessante titels zoals TunIn, Runkeeper, Feedly, Wunderlist en Spotify. Overigens is het niet de eerste keer dat Google een serie bedrijven toegang geeft tot Google Now. Eerder mochten onder andere Shazam, eBay en Hootsuite al hun data aan Google Now leveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.