Rolleiflex introduceert de 4K S-Cage

DSLR’s worden steeds populairder om mee te filmen. Voor iedereen die er ook echt zijn hobby (of werk) van maakt herintroduceert Rollei het merk RolleiFlex en lanceert het de 4K S-Cage.

De 4K S-Cage is een frame dat om de camera heen gaat en ruimte biedt om vele accessoires te plaatsen. Denk aan grote LED lampen om jouw onderwerp beter te belichten, maar ook wielen om de focus van de lens zonder schokken en stoten aan te passen.

De 4K S-Cage zelf heeft ook een aantal opvallende features. Zo is het handvat ook een opslagcompartiment voor een extra accu en extra opslagkaartjes en kunnen kabels worden vastgeschroefd om te voorkomen dat deze per ongeluk los raken. De 4K S-Cage is gemaakt voor de Sony Alpha A7/A7S/A7II/ A7R, Panasonic GH4/GH3 en Blackmagic Design Pocket Cinema Camera (BMPCC).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.