Rollei introduceert een nieuwe serie steadicams

Rollei heeft drie nieuwe steadicams in haar assortiment opgenomen. De nieuwe steadicams zijn geproduceerd voor verschillende klassen camera’s. Van actioncam tot aan een zware DSLR.

De Rollei Big Wild Cat Stabilizer (boven afgebeeld) is ontwikkeld voor de echte filmer en kan zonder problemen met een DSLR worden gebruikt. De steadicam is waterdicht en hittebestendig. Rollei heeft gekozen voor de combinatie van roestvrij staal en carbon. De gewichten kunnen ook als voetstuk worden gebruikt waardoor deze ook dienst kan doen als statief.

Rollei-Mini-Wild-Cat-Stabiliser

De Rollei Mini Wild Cat Stabiliser steadicam is ontwikkeld voor kleine camera’s waaronder actioncams. Het maximale cameragewicht ligt op 2KG. Hier voegt deze steadicam 476 gram aan toe.

De Rollei SX Wild Cat Stabilizer is het instapmodel voor beginners en richt zich echt op actioncams en smartphones. Deze steadicam weegt 192 gram.

Rollei-SX-Wild-Cat-Stabilizer

Beschikbaarheid

De Rollei Big Wild Cat Stabilizer gaat €399,99 kosten. De Rollei Mini Wild Cat Stabiliser €169,99 en de Rollei SX Wild Cat Stabilizer €59,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.