Tijdens het Mobile World Congress vorig week in Barcelona, toonde YEZZ haar eerste smartphone voor Google’s Project Ara. Project Ara gaat over het idee om smartphones modulair te maken. Met blokjes klik je zelf een smartphone bij elkaar die voldoet aan jouw wensen.

Le projet Ara de Yezz

De smartphone zelf bestaat uit een frame waar de blokjes ingeschoven dienen te worden. Deze blokjes koop je los om zo de smartphone naar wens en budget in te richten. Het is dus ook mogelijk om deze blokjes te verkopen en nieuwe blokjes aan te schaffen om zo de smartphone te upgraden.

YEZZ Project Ara Opties

YEZZ lanceert deze smartphone later dit jaar in Porto Rico waar het samen met Google de haalbaarheid van Project Ara zal testen. Ondertussen zijn er al aardig wat fabrikanten die blokjes voor de bijzondere smartphone maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.