Ook Acer heeft een nieuwe activity tracker meegenomen naar het Mobile World Congress. Het aardige van de Acer Liquid Leap+ is dat het Acer echt niet lijkt uit te maken of je met een Acer of een iPhone belt. Het werkt gewoon.

De Liquid Leap+ beschikt over een 1 inch OLED touchscreen en komt met verwisselbare bandjes zodat je de Liquid Leap+ aan kunt passen op jouw outfit. Natuurlijk houdt de Liquid Leap+ gewoon bij hoeveel je beweegt en de app staat het ook toe om bij te houden hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Bovendien is de Liquid Leap+ IPX7 waterdicht, dus hij mag ondergedompeld worden in water.

Het 1 inch OLED touchscreen kan worden gebruikt om muziek aan te sturen, maar ook om agendapunten, e-mails en SMS berichten weer te geven. Voor de verbinding maakt Acer gebruik van Bluetooth 4.0 en er zijn apps voor zowel Android als iOS en Windows smartphones.

Beschikbaarheid

De Acer Liquid Leap+ ligt vanaf april in de winkel voor €79.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.