GDC: Sony introduceert nieuw prototype Project Morpheus

Terwijl HTC en Samsung hun nieuwe VR brillen op het Mobile World Congress toonden, heeft Sony haar onthulling bewaard voor de Game Developers Conference in San Francisco. Daar toonde Sony het nieuwste prototype van haar Project Morpheus voor de Playstation 4.

Het nieuwe prototype van Sony is voorzien van een 5,7 inch 1920×1080 OLED display in plaats van het 5 inch LCD display in het eerste model. Het nieuwe schermpje kan 120 frames per seconde wat een extreem soepele beleving moet opleveren.

Sony heeft drie extra LED’s op de Morpheus geplaatst om het tracken van de headset verder te verbeteren. Met de in totaal negen LED’s is 360-graden tracking mogelijk geworden. Verder is het nieuwe model lichter en is er een quick-release knop om de headset snel en simpel af te zetten.

Sony kondigde meteen aan dat het inmiddels 20.2 miljoen Playstation 4 consoles heeft verkocht. Een stevige prestatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.