Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rollei komt met twee bijzondere budgetvriendelijke actioncams

Met de introductie van de Actioncam 400 en Actioncam 410 komt Rollei met twee nieuwe, maar ook goedkope actioncams. Naast dat ze goedkoop zijn, zijn ze ook uitgerust met een nieuwe afstandsbediening voor om de pols.

De nieuwe 2.4GHz afstandsbediening is gevormd als een stevige armband die draadloos met jouw actioncam communiceert. Op een enkele acculading is de afstandsbediening 450 minuten te gebruiken. Bovendien werkt hij onder ideale omstandigheden tot op 15 meter van de camera. Hierdoor loop je niet langer het risico om een losse afstandsbediening te verliezen. Wil je meer controle, zijn ze via de Rollei app te bedienen. Beiden beschikken namelijk ook over WiFi.

Rollei-Actioncam-400

Beide camera’s kunnen in Full HD filmen, maar de Rollei Actioncam 410 doet dit in 60 frames per seconde. Dit maakt hem iets duurder en de maximale opnameduur is 90 minuten in plaats van de 110 minuten van de Actioncam 400. Verder krijg je een 2 inch display op deze camera’s.

Beschikbaarheid

Beide camera’s liggen later deze maand in de winkel. De Rollei Actioncam 400 gaat €99 kosten. De Rollei Actioncam 410 gaat voor €149 over de toonbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.