Oordopjes zijn ruk, oorfilters zouden de oplossing moeten brengen

Ga je verantwoord feesten of klussen, dan grijp je als het goed is al snel naar de oordopjes. Misschien heb je van die schuimpjes, of heb je geïnvesteerd in echte oorplugjes. Doppler Labs komt als alternatief met de DUBS Acoustic Filters.

Dubs-Exploded-View

De Dubs zijn het eerste product van Doppler Labs, maar helemaal onervaren is het bedrijf niet. Zo zit er een voormalig Microsoft man in en één van de voormalig ingenieurs van Sonos. Samen ontwikkelden ze het Dubs akoestische filter dat uit 17 losse onderdelen bestaat. Deze onderdelen dempen allemaal verschillende onderdelen van het geluidsspectrum. In tegenstelling tot de klassieke oordopjes moet het geluid vooral zachter klinken in plaats van doffer. Hierdoor moet het dempen van muziek om de oren te beschermen niet langer als een straf aanvoelen.

Beschikbaarheid

De Dubs zijn nu te koop voor €24,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram