CES: AKG Introduceert haar N5005 studio-grade in-ear oordopjes

AKG heeft vandaag, tijdens de CES, haar N5005 oordopjes gepresenteerd. Deze nieuwe in-ear oordopjes zouden van studiokwaliteit moeten zijn, maar bevatten vooral iets bijzonders om geluid te manipuleren. Er zitten verwisselbare filters in.

In totaal komt het setje met vier verwisselbare audiofilters voor in de oordopjes. Hiermee kun jij het geluid naar jouw voorkeur aanpassen. Verder zijn de oordopjes juist zo ontwikkeld dat ze het oorspronkelijke geluid zo min mogelijk vervormen. Bovendien zijn de oordopjes hi-res gecertificeerd. AKG spreekt zelfs van een 5-wegs hoofdtelefoon. De oordopjes bevatten namelijk 5 drivers.

Zoals audiofielen dit graag willen, is het wired first. De AKG N5005 komt dan ook met een hoge kwaliteit twisted cable. Deze moet storingen door het magnetisch veld van de kabels tegen gaan, net zoals dit gebeurd bij netwerkkabels voor computers. Maar wil je toch lekker hip draadloos gaan, ook dan heeft AKG aan je gedacht. Er zit een bluetooth dongle bij met microfoon voor telefoongesprekken.

Beschikbaarheid

Vanaf het voorjaar zal de AKG N5005 in de winkel liggen voor, schrik niet, €999,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.