Mesh laat je zelf connected objecten maken

Op IndieGoGo kwam ik gister een wel heel bijzonder project tegen. Het gaat om Mesh. Mesh is een setje slimme stenen met bijbehorende app. In deze app kun je door wat blokjes bij elkaar te slepen de stenen bepaalde functies meegeven en zo jouw eigen connected objecten maken.

De basisset van Mesh bestaat uit drie Mesh stenen. Één met een knop, één met een LED en één met een bewegingssensor. Koop je de advanced set, dan krijg je er een zogenaamde GPIO steen bij. Hier kun je draden in steken om andere elektronica aan te sturen. Zeker voor iedereen met wat meer elektrotechnische kennis een interessante toevoeging.

Of het project ook daadwerkelijk van de grond gaat komen staat nog niet vast. Het team zocht $50.000 financiering, maar heef op het moment van schrijven ‘slechts’ $40.000 binnengehaald. Van de andere kant, ze hebben op dit moment nog ruim twintig dagen.

Beschikbaarheid

Mesh staat nu op IndieGoGo. Vanaf $105 doe je mee.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.