LG heeft vandaag vier nieuwe smartphones voor het middensegment aangekondigd. Het gaat om de LG Magna, Spirit Leon en Joy. De vier smartphones worden gekenmerkt door een metallic-look achterkant die gelijk is aan die van de LG G3. Daarnaast hebben de LG Magna en LG Spirit een gebogen display. Alle toestellen komen in een 3G en 4G variant.

LG Magna

De LG Magna beschikt over een gebogen display met een radius van 3000mm. Het display meet 5 inch. Hij zal draaien op een quad-core 1.2 of 1.3 GHz chipset met 1GB aan werkgeheugen in combinatie met een 8 megapixel camera achter en 5 megapixel voor. De 2.540mAh accu is verwisselbaar. Je krijgt 8GB aan opslagruimte.

LG Spirit

De LG Spirit heeft eveneens een gebogen display met een radius van 3000mm. Ook dit toestel zal afhankelijk van de uitvoering een quad-core 1.2 of 1.3GHz processor meekrijgen met 1GB aan werkgeheugen. Dit display meet 4,7 inch. Deze Android smartphone heeft een 8 megapixel camera aan de achterkant en 5 megapixel voor. Het in-cell display moet veel beter beeld bij daglicht geven en heeft dunnere randen. De accu heeft een capaciteit van 2.100mAh en je krijgt 8GB aan opslagruimte.

LG Leon

De LG Leon heeft een 4,5 inch display. Ook deze krijgt afhankelijk van de uitvoering een 1.2 of 1.3GHz quad-core processor met 1GB aan werkgeheugen. Achter krijg je een 8 megapixel camera, voor 5 megapixel. Er zit 8GB aan opslagruimte in en de accu heeft een capaciteit van 1.900mAh.

LG Joy

De LG Joy heeft een 4 inch display. deze krijgt afhankelijk van de uitrusting een dual-core 1.2 of 1.3GHz processor met 1GB aan werkgeheugen. Achter krijg je een 5 megapixel camera en voor een VGA camera. Afhankelijk van de uitrusting krijgt de chipset 1GB of 512MB aan werkgeheugen en 8GB op 4GB aan opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 1.900mAh.

Beschikbaarheid

De prijzen zijn nog niet bekend, maar de toestellen komen in maart en april naar Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.