Braun heeft vandaag de Selfie Stick FUN wireless aangekondigd. Een nieuwe selfie stick met ingebouwde afstandsbediening om foto’s mee te maken. Het gaat dus vooral om een uitbreiding op de Selfie Stick FUN.

Hoewel de aanwezigheid van een afstandsbediening (met eigen accu) in het handvat interessant is, is het jammer dat Braun doorzet op het originele ontwerp van de Selfie Stick FUN. Deze kennen we in Nederland ook als de universele selfie stick van MUVIT. In onze review van de Selfie Stick FUN wireless (of MUVIT variant) laten we uitgebreid zien welke problemen de beugel van de stick heeft. Deze beugel is bij de Selfie Stick FUN wireless ongewijzigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.