Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Muvit Selfie Stick met 1 sterren.

The Good
  • Bruikbaar voor oude, dikke smartphones
  • Bruikbaar voor action cams
The Bad
  • Een gevaar voor moderne, smalle smartphones


Soms is een product zó simpel dat het gewoon niet fout kan gaan. Hoe anders is het bij de Selfie Stick Black van Muvit. Dé selfie stick waarmee je de goede gezondheid van je smartphone op het spel zet. Deze Selfie Stick wordt ook verkocht als de BRAUN Selfie Stick FUN.

Unboxing

In het doosje vinden we de Selfie Stick zelf,maar ook een speciale telefoonhouder. Meer heb je niet nodig. Muvit levert overigens ook de MUHTG0022 variant met bluetooth afstandsbediening.

Design

De Muvit Selfie Stick is gemakkelijk met de hand uit te trekken. Ingeschoven meet de Muvit Selfie Stick 22CM. Uitgeschoven kom je op een royale 97CM (exclusief de smartphoneklem). Een polskoordje helpt voorkomen dat de stick per ongeluk uit de hand valt.

Tot zo ver gaat het goed, maar nu komen we aan bij de Klem van de Mutiv Selfie Stick. Plaatsen we een Xperia Z3 of de nieuwe iPhone in deze klem, dan zou hij aan de bovenkant de smartphone met het rubber vast moeten houden. Deze smartphones zijn echter de smal en worden door het gladde metaal vastgehouden. Dat geeft minimale grip. Bovendien worden alle knoppen ingedrukt.

Aan de onderkant is het al niet veel anders met deze klem. Het beschermende schuim is niet ver genoeg geplakt. Verkeerde zuinigheid. Hierdoor rusten de smartphones op het eveneens gladde plastic. Mijn smartphone gleed er zelfs uit bij een snelle actie.

Door deze klem raden we de Muvit Selfie Stick MUHTG0022 (met klem) af voor gebruik in combinatie met dunne smartphones. Hij is daar simpelweg niet geschikt voor.

Gebruik je de Muvit Selfie Stick in combinatie met een action cam, kun je gebruik maken van het schroefdraad op de Selfie Stick. Dat blijft prima zitten, maar dat is wellicht niet de voornaamste reden om deze stick te kiezen.

Conclusie

Ben je niet al te zuinig op je smartphone, is de Muvit Selfie Stick of BRAUN Selfie Stick FUN een prima aankoop. Loop je liever geen risico op beschadiging of totale vernieling van je smartphone, laat de Muvit dan lekker links liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.