Het Duitse Braun ontwikkelt regelmatig nieuwe apparaten om analoge beelden naar het digitale tijdperk te transformeren. Zo ook deze unit die Super 8 en Normal 8 filmrollen omzet naar MP4.

Deze enorme scanner, scant de filmrollen beeldje voor beeldje. De snelheid van de machine ligt op 2 beelden per seconde, maar kan ook gebruikt worden om de filmrollen gewoon te bekijken op een digitale TV.

De Braun NovoScan Super 8 scanner maakt gebruik van LED technologie en slaat de beelden zelfstandig op een SD kaart op. Je hoeft de computer dus niet aan te laten staan terwijl de machine rustig haar scanwerk doet. Daarnaast zorgt de LED technologie voor een lange levenduur van zowel de machine als van de analoge film. Om te weten wat je doet, bevat de machine zelfs een 6,1 inch kleurendisplay.

Beschikbaarheid

De Braun NovoScan Super 8 gaat 449 euro kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.