GadgetGear.nl

Braun introduceert scanner voor Super 8 filmrollen

Het Duitse Braun ontwikkelt regelmatig nieuwe apparaten om analoge beelden naar het digitale tijdperk te transformeren. Zo ook deze unit die Super 8 en Normal 8 filmrollen omzet naar MP4.

Deze enorme scanner, scant de filmrollen beeldje voor beeldje. De snelheid van de machine ligt op 2 beelden per seconde, maar kan ook gebruikt worden om de filmrollen gewoon te bekijken op een digitale TV.

De Braun NovoScan Super 8 scanner maakt gebruik van LED technologie en slaat de beelden zelfstandig op een SD kaart op. Je hoeft de computer dus niet aan te laten staan terwijl de machine rustig haar scanwerk doet. Daarnaast zorgt de LED technologie voor een lange levenduur van zowel de machine als van de analoge film. Om te weten wat je doet, bevat de machine zelfs een 6,1 inch kleurendisplay.

Beschikbaarheid

De Braun NovoScan Super 8 gaat 449 euro kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten