AEG heeft woensdag haar nieuwe ÖKOMix wasmachines gedemonstreerd. Deze nieuwe wasmachines zijn opvallend omdat ze het Woolmark Green certificaat hebben ontvangen. Dit certificaat geeft aan dat ook wol voor de handwas, prima in de ÖKOMix gegooid kan worden. Uiteraard wel met een speciaal programma ;-).

AEG-Okomix-WasmachineNaast het nieuwe Woolmark Green certificaat dat AEG op deze wasmachine heeft ontvangen, bevat de ÖKOMix een speciale mengkamer waar water en zeep op de juiste temperatuur met elkaar worden gemengd. Wanneer het mengsel klaar is, wordt dit met een spuit over de was gespoten. Deze techniek moet zeepvlekken in de was voorkomen. Naast het mengen van zeep, doet de ÖKOMix dit ook met de wasverzachter.

De ÖKOMix is voorzien van een magneetmotor en deze krijgt van AEG 10 jaar garantie mee. Wat verder opviel is het nieuwe stoffilter van de ÖKOMix wasmachine. Deze kent verschillende filters die gezamenlijk vrijwel al het belangrijke vuil uit het water halen. Hierdoor is het schoonmaken van het waterfilter onderin de wasmachine veel minder belangrijk geworden.

Okomix-Filter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.