GadgetGear.nl

De smaak van: Nespresso Decaffeinato Vivalto, Volluto en Apreggio

Minder cafeïne drinken lijkt tegenwoordig het recept wanneer je last hebt van stress, je nieren of een te hoge bloeddruk. Bij Nespresso had je tot nu toe dan maar twee Decaffeinato grand-cru’s om uit te kiezen en dat is niet veel voor een koffiesysteem dat juist bekend staat om haar uitgebreide keuze. Nespresso start 2015 dan ook goed door drie nieuwe Decaffeinato smaken in haar assortiment op te nemen.

Het gaat om de cafeïnevrije varianten van de bestsellers Vivalto, Volluto en Apreggio. De sleeves van deze nieuwe varianten vallen direct op door het rode Nespresso logo dat erop gedrukt is. Het rode logo zoals we dat kennen van de Decaffeinato sleeves.

Nespresso Decafiniato IMG_0126

Ook de Grand Cru’s zijn anders vormgegeven dan de cafeïnehoudende varianten. Nespresso heeft ze een dikke rode stip gegeven. Zo kun je gemakkelijk onderscheid tussen de series maken.

Qua smaak ben ik best onder de indruk van deze nieuwe sleeves. Ondanks de afwezigheid van de cafeïne, zijn de smaken van de grand-cru’s bijna helemaal in tact gebleven. Je mist eigenlijk alleen de cafeïnekick, maar dat is nou net de bedoeling van deze nieuwe serie. Wat mij betreft een blijvertje voor laat op de avond.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten