Arjan Olsder
Arjan Olsder

De smaak van: Nespresso Decaffeinato Vivalto, Volluto en Apreggio

Minder cafeïne drinken lijkt tegenwoordig het recept wanneer je last hebt van stress, je nieren of een te hoge bloeddruk. Bij Nespresso had je tot nu toe dan maar twee Decaffeinato grand-cru’s om uit te kiezen en dat is niet veel voor een koffiesysteem dat juist bekend staat om haar uitgebreide keuze. Nespresso start 2015 dan ook goed door drie nieuwe Decaffeinato smaken in haar assortiment op te nemen.

Het gaat om de cafeïnevrije varianten van de bestsellers Vivalto, Volluto en Apreggio. De sleeves van deze nieuwe varianten vallen direct op door het rode Nespresso logo dat erop gedrukt is. Het rode logo zoals we dat kennen van de Decaffeinato sleeves.

Nespresso Decafiniato IMG_0126

Ook de Grand Cru’s zijn anders vormgegeven dan de cafeïnehoudende varianten. Nespresso heeft ze een dikke rode stip gegeven. Zo kun je gemakkelijk onderscheid tussen de series maken.

Qua smaak ben ik best onder de indruk van deze nieuwe sleeves. Ondanks de afwezigheid van de cafeïne, zijn de smaken van de grand-cru’s bijna helemaal in tact gebleven. Je mist eigenlijk alleen de cafeïnekick, maar dat is nou net de bedoeling van deze nieuwe serie. Wat mij betreft een blijvertje voor laat op de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.