Ook Razer stapt opnieuw in de markt van de markt van de wearables en natuurlijk krijg je dan een strak polsbandje voor gamers. Helemaal origineel is het design niet, want Razer lijkt extreem goed naar Sony te hebben gekeken met haar SWR10 SmartBand.

Waar de Sony drie witte status-LED’s aan de zijkant heeft zitten, heeft Razer deze multi-color gemaakt en aan de bovenkant gezet. Verder heeft de Nabu X ook een siliconen bandje en zachte sluiting om te voorkomen dat je jouw mooie laptop bekrast.

In vergelijking tot de originele Nabu is Razer duidelijk voor een goedkoper model gegaan. De LED’s vervangen namelijk het originele scherm waardoor hij geen echte notificaties meer kan laten zien. De overige features zijn wel gebleven. Het resultaat is dat de Nabu een stuk goedkoper is geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.