Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Guardo XL Suction Cup Mount met 5 sterren.

The Good
  • Veel grip
  • Ook op bolle oppervlakken
  • Stevig genoeg voor zwaardere actioncams


Wanneer je de Guardo actioncam koopt, krijg je daar een kleine suction cup mount bij. Ideaal, want die actioncam bevat een G sensor en kan daarmee als dashcam worden gebruikt. Wil je serieus filmen vanaf auto’s, dan is daar de XL Suction Cup Mount.

Hoewel de kleine suction cup prima is om een actioncam aan de binnenkant van de autoruit te bevestigen, is de XL Suction Cup Mount ook in staat om op de voorkant geplakt te worden. Dat is de kant waar je last hebt van de bolling van de ruit.

De XL Suction Cup Mount is ook op de gelakte delen van de auto te gebruiken, mits het plaatwerk niet flinterdun is. Dan trek je er mogelijk een deuk in. Dit is aan jezelf om te beoordelen en natuurlijk geheel voor eigen risico ;-). Ook andere gladde oppervlakken zijn natuurlijk geschikt om de XL Suction Cup Mount op te plakken. Denk bijvoorbeeld aan wanden van boten.

Guardo XL Suction Cup Mount IMG_0047

De XL Suction Cup Mount blijkt behoorlijk sterk te zijn. Guardo geeft aan dat hij tot een windsnelheid van 150 kilometer per uur gebruikt kan worden. Met wind mee kun je er gerust de snelweg mee op. Ik heb de XL Suction Cup Mount getest op 80-kilometerwegen en dat was geen enkel probleem.

De XL Suction Cup Mount van Guardo is geschikt voor alle actioncams en lichte camera’s met een standaard statiefgat.

Conclusie

De XL Suction Cup Mount is één van de goedkoopste oplossingen om een actioncam op je auto te bevestigen. De XL Suction Cup Mount blijkt enorm sterk en blijft goed plakken op ramen en plaatwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.