Somfy en Hitachi gaan samenwerken voor het Smart Home

Somfy is al jaren één van de grote merken op het gebied van geautomatiseerde zonwering in huis. Om haar systemen geschikt te maken voor het smart home, integreerde Somfy eerder al IFTTT. Nu komt het bedrijf ook met een samenwerking met Hitachi.

Hitachi is onder anderen groot in het bouwen van klimaatregeling en dan moet je vooral aan de productie van airco's denken. Door de samenwerking tussen Somfy en Hitachi zijn de Hitachi airco's met behulp van Somfy's Tahoma Smart Home platform te bedienen. Hierdoor heb je één app voor de complete klimaatbeheersing in huis. Tahoma laat het ook toe om het klimaat in huis van buitenaf te regelen. Je hebt enkel een internetverbinding nodig voor de Tahoma app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram