Review: Ultimate Spider-Man (Vtech Storio)

Je kunt bij jouw Storio 3S tablet games via Xplor@ Park kopen, maar echt leuk wordt het met de spelcassettes die Vtech in de winkels heeft liggen. Deze bevatten een berg aan spellen en andere media voor de Storio 2 of Storio 3S tablet. Wij bekeken Ultimate Spider-Man.

Unboxing

De verpakking van Ultimate Spider-Man bevat de spelcassette, een garantiekaartje en reclame voor ander Vtech speelgoed.

Installatie

Installatie vraagt niet meer aandacht dan simpelweg de spelcassette in de Storio tablet te steken. Hierna komen de nieuwe spellen direct beschikbaar.

Inhoud

Via de Ultimate Spider-Man spelcassette krijg je 1 verhaal, 1 avontuur, 1 creatieve activiteit en 9 spellen op je tablet te staan. Het meest indrukwekkend van deze selectie is voor mij het verhaal over Spider-Man en de Sinistere Zes. Dit is een relatief uitgebreide cartoon met Nederlandse teksten en spraak. Verschillende stemmen vertellen het verhaal van Ultimate Spider-Man en zijn erg duidelijk te verstaan. Daarmee is Ultimate Spider-Man een prima hulp bij de spraakontwikkeling.

De 9 spellen variëren in moeilijkheid en thema. Ze zijn allemaal op de leeftijd van 4-8 gericht, dus als ouder kun je kinderen gemakkelijk op weg helpen als ze even vast zitten. De spellen zijn redelijk intuïtief.

Conclusie

Ultimate Spider-Man is de eerste ervaring van mij met de spelcassettes van Vtech. Ze zijn misschien wat duurder dan de downloads in Explor@ Park, maar daarvoor krijg je veel content terug. Bijkomend voordeel is dat deze spelcassettes geen extra opslagruimte op een micro-SD kaartje vragen.

Ultimate Spider-Man is onder anderen te koop bij Bol.com.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Veel games
  • Goed stripverhaal
  • Werkt mee aan de woordenschat

THE BAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events