De Smart Bags van Phorce krijgen concurrentie van kofferbouwer Delsey

De bekende bouwer van reiskoffers werkt hard aan een prototype van een koffer die helemaal connected is. Klaar is hij nog niet. Na twee jaar is het wel tijd om te peilen wat de gebruikers graag in deze koffer zien.

De nieuwe Delsey koffer heeft de naam Pluggage meegekregen en moet je onder anderen vertellen hoe zwaar de koffer geladen is. Handig om te voorkomen dat je teveel bagage meeneemt. Op de speciale website van de Pluggage vraagt Delsey naar jouw belangrijkste feature in een koffer. Dat kan verlichting zijn of een speakerset, maar ook slimme sloten, vingerafdrukvergrendeling, detectie of de koffer aan boord van het vliegtuig is (hoe zit dat met de flight modus?) en nog veel meer. Check de site voor alle details over de Pluggage koffer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.