GadgetGear.nl

De smaak van: Nespresso Variations 2014 Hazelnut Dessert

Eind 2012 wist Nespresso ons te verblijden met een variations met hazelnoot smaak. Nouja, er waren er drie. De hazelnoot, de kokosnoot en de macademia. Reden genoeg voor mij om flink in te slaan, maar twee maanden geleden moest het laatste hazelnootje er toch echt aan geloven. Nouja, dat dacht ik… 😉

IMG_0006

Voor iedereen die denkt dat Nespresso onder de naam Hazelnut Dessert het al bekende hazelnootje compleet heeft gerecycled, wees gerust. Zo simpel zit de nieuwe grand-cru niet in elkaar. Het hazelnootaroma in deze nieuwe cupjes wordt bijgestaan door het aroma van karamel wat we kennen van de Livanto Grand Cru. Sterker nog, het smaakt naar een Livanto met hazelnootaroma als toevoeging. Hoewel ik de oude versie beter kon waarderen, is de Hazelnut Dessert zeker een waardige opvolger geworden. De Hazelnut Dessert heeft een intensiteit 6 meegekregen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten