GadgetGear.nl

De smaak van: Nespresso Variations 2014 Apple Crumble

Met de Variations 2014 Apple Crumble sluiten we onze ‘de smaak van’ Nespresso Variations 2014 af. Net als de Hazelnut Dessert gaat het hier om een grand cru die zich meer op de zoetekauw richt.

IMG_0009

Met de Variations 2014 Apple Crumble probeert Nespresso de smaaksensatie van de bekende appelkruimeltaart te benaderen, maar dan wel één met een bodem van biscuit. Net als bij de Hazelnut Dessert is deze nieuwe smaak gebouwd op basis van de Livanto die Nespresso standaard in haar assortiment heeft. Ook deze heeft een intensiteit 6 meegekregen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten