Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony komt met drie designer USB laders

De markt van de USB laders is behoorlijk overbevolkt aan het worden. Net als bij de hoofdtelefoons komt het ene na het andere model uit. Gelukkig blijkt Sony in staat om laders te maken die minimaal net zo mooi zijn als de Sony smartphones.

Sony CP-V10

De CP-V10 is het topmodel van Sony en heeft een capaciteit van maarliefst 10.000mAh en dat zit verstopt in een pakketje van 72x127x17,5mm. Deze lader is ook geschikt voor tablets en camera’s. De toplaag moet krassen op de CP-V10 voorkomen. Door een fysieke aan/uit schakelaar toe te voegen wordt onbedoeld leeglopen voorkomen. Vier LED indicatoren geven aan hoe vol de accu nog zit.

Sony-CP-V10

Sony CP-V5

Voor iedereen die genoeg heeft aan ‘slechts’ 5.000mAh, komt Sony met de CP-V5. Deze accu heeft de halve capaciteit van de CP-V10, maar nog steeds dezelfde anti-krasbescherming. De maximale output is 1,5 ampère.

Sony-CP-V5

Sony CP-V3A

De CP-V3A bevat een accu van 3.000mAh en meet slechts 38,8x99x19mm. Deze lader is gemaakt van plastic en komt in een serie vrolijke kleuren. De output van de CP-V3A ligt op 1,5 ampère waarmee de meeste smartphones op maximale snelheid zullen laden.

Sony CP-V3A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.