Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PocketBook introduceert de Kenzo editie van de PocketBook Sense

PocketBook heeft is exclusieve samenwerking met het Franse modehuis Kenzo aan gegaan om een speciale editie van de PocketBook Sense e-reader te ontwikkelen. Het resultaat is een speciale hoes voor de PocketBook Sense.

De PocketBook Sense is een e-reader met een 6 inch E Ink scherm en een resolutie van 1024×758. Een stuk lager dan dat van de PocketBook InkPad die afgelopen week ook het levenslicht zag. Ook onder de motorkap is de Sense een e-reader voor een kleiner budget. Je krijgt wel nog netjes een 1GHz processor, maar 256MB aan werkgeheugen. Naast de 4GB interne opslag is het wel mogelijk een microSD kaartje bij te prikken. De 1.500mAh accu moet een maand meegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.