Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

OnLive, live in de BeNeLux

Het zat er al heel lang aan te komen, maar vanaf vandaag zijn ze live. Streaming gamen op je smartphone, tablet of Philips TV kan nu ook gewoon in Nederland, België en Luxemburg.

OnLive werkt met servers waar games op draaien. Wanneer je wilt gamen, reserveer je eigenlijk een plekje. De snelle verbindingen van OnLive en hun compressietechnieken zorgen ervoor dat je met minimale lag je game speelt.

OnLive komt met drie verschillende abonnementen. Het goedkoopst is OnLive CloudLift. Hiermee worden de games die je al bezit ook beschikbaar gesteld op jouw OnLive account. Hierdoor kun je ze niet alleen op je PC spelen, maar ook bijvoorbeeld op een oude laptop of je tablet. Game saves worden automatisch gesynchroniseerd. Voor €5,95 kun je van deze dienst gebruikmaken.

Voor €7,95 krijg je niet de mogelijkheden om je eigen games online te spelen, maar krijg je toegang tot de OnLive database van 250+ games. Deze kun je niet downloaden, maar alleen online spelen. Wil je het beste van beiden en de mogelijkheid om de games wel naar je eigen PC of Mac te downloaden, dan betaal je €9,95 per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.