IFA: Philips zet OnLive op haar nieuwe Android TV’s

Doorgaans zijn Smart TV’s qua gaming niet heel bijzonder. Philips is echter één van de eerste partners van het Android TV platform en lijkt dan ook helemaal los te gaan. Vooral op het gebied van gaming.

Philips zal namelijk OnLive op haar TV’s zetten. OnLive is een streaming dienst in europa waarmee je gewoon dikke PC en console games kunt spelen zonder de PC of console in huis te hebben staan. Je speelt dus gewoon via een stream. Het enige dat je nodig hebt is een goede XInput controller. Combineer dit met Ambilight en Philips Hue lampen en je hebt natuurlijk een enorm spektakel in je huiskamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events