GadgetGear.nl

Nevo, de minimalistische connected watch

De Nevo is een nieuwe connected watch die net even iets meer lijkt te doen dan de G-Shocks en andere meer klassieke connected horloges die we de laatste tijd hebben gezien. Dit komt vooral doordat de Nevo ook dienst moet doen als activitiy tracker.

De Nevo houdt je dagelijkse bewegingen keurig bij. Verlichting onder de wijzerplaat laat je in één oogopslag zien of je die dag al voldoende beweging hebt gehad. Krijg je gesprekken of notificaties op je smartphone, dan worden deze ook keurig doorgegeven met behulp van trilsignalen.

Het mooie van dit soort connected horloges is de extreem lange accuduur. Zo is de levensverwachting van de batterij in de Nevo vijf jaar bij dagelijks gebruik. Dat is toch heel anders dan de volle dag die Android Wear en Apple horloges rapporteren.

Beschikbaarheid

De Nevo staat nu op IndieGoGo.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten