Nevo, de minimalistische connected watch

De Nevo is een nieuwe connected watch die net even iets meer lijkt te doen dan de G-Shocks en andere meer klassieke connected horloges die we de laatste tijd hebben gezien. Dit komt vooral doordat de Nevo ook dienst moet doen als activitiy tracker.

De Nevo houdt je dagelijkse bewegingen keurig bij. Verlichting onder de wijzerplaat laat je in één oogopslag zien of je die dag al voldoende beweging hebt gehad. Krijg je gesprekken of notificaties op je smartphone, dan worden deze ook keurig doorgegeven met behulp van trilsignalen.

Het mooie van dit soort connected horloges is de extreem lange accuduur. Zo is de levensverwachting van de batterij in de Nevo vijf jaar bij dagelijks gebruik. Dat is toch heel anders dan de volle dag die Android Wear en Apple horloges rapporteren.

Beschikbaarheid

De Nevo staat nu op IndieGoGo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram