De Nevo is een nieuwe connected watch die net even iets meer lijkt te doen dan de G-Shocks en andere meer klassieke connected horloges die we de laatste tijd hebben gezien. Dit komt vooral doordat de Nevo ook dienst moet doen als activitiy tracker.

De Nevo houdt je dagelijkse bewegingen keurig bij. Verlichting onder de wijzerplaat laat je in één oogopslag zien of je die dag al voldoende beweging hebt gehad. Krijg je gesprekken of notificaties op je smartphone, dan worden deze ook keurig doorgegeven met behulp van trilsignalen.

Het mooie van dit soort connected horloges is de extreem lange accuduur. Zo is de levensverwachting van de batterij in de Nevo vijf jaar bij dagelijks gebruik. Dat is toch heel anders dan de volle dag die Android Wear en Apple horloges rapporteren.

Beschikbaarheid

De Nevo staat nu op IndieGoGo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.