Hoewel Microsoft nog een paar jaar gebruik had mogen maken van de Nokia naam, is de Lumia 535 nu al het eerste toestel waarbij de naam Nokia in zijn geheel verdwenen is. In plaats daarvan straalt het Microsoft logo op de toestellen.

Hoewel de naam nu veranderd is. Lijkt het erop dat Microsoft wel degelijk respect heeft voor de designfilosofie van de Lumia lijn. De toestellen blijven dan ook verkrijgbaar in wit/zwart met opvallende kleuren op de achterkant.

Met de Lumia 535 lijkt Microsoft zich op het middensegment te willen richten. Het toestel beschikt over een 5 inch display en twee 5 megapixel camera’s (één voor, één achter). Het toestel draait op Windows Phone 8.1 met de Lumia Denim update er overheen gegoten. Onder de motorkap ligt een quad-core 1.2GHz processor en 1GB aan werkgeheugen. Je krijgt 8GB aan opslagruimte en de mogelijkheid om er nog eens maximaal 128GB bij te prikken via het micro-SD slot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.