Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jawbone’s UP Move is niet alleen een polsbandje, maar ook een clip

Jawbone heeft vandaag de nieuwe UP Move geïntroduceerd. Deze nieuwe activity tracker (of wearable) is niet alleen als polsbandje te gebruiken, maar ook als clip voor op je kleding.

Met het nieuwe design wijkt Jawbone flink af van het strakke en slanke design dat het in de huidige generatie UP bandjes gebruikt. Het bandje heeft dan ook wat aardige, nieuwe functies ten opzichte van de UP en de UP 24.

Jawbone-UP-Move-Clips

Natuurlijk is de UP Move in staat om zowel je activiteiten overdag als de slaap te meten, maar de Up Move geeft je gedurende de dag updates via het eigen LCD display. Je hoeft de app dus niet langer te starten. Daarnaast kun je het LCD display ook gebruiken om de tijd af te lezen.

Jawbone-UP-Move-Bandjes

Binnen de UP app van Jawbone zal met de release van de UP Move ook een Smart Coach beschikbaar komen voor UP Move gebruikers. Deze moet je helpen om doelen te stellen en te behalen. Verder zijn er natuurlijk de mogelijkheden om overige activiteiten en beweging in de UP app te loggen. Via IFTTT is het zelfs mogelijk om check-in’s bij restaurants te gebruiken om automatisch eetmomenten te loggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.