Wahoo Tickr X, de hartslagmeter met een geheugen

Onze smartphones zitten vol sportapps en kunnen doorgaans prima met allerlei sportbandjes, stappentellers en hartslagmeters overweg om onze inspanningen te meten. Het nadeel is alleen dat je dan wel je smartphone mee moet nemen.

Wanneer je de smartphone niet nodig hebt om je van muziek te voorzien, of om rondetijden bij te houden, kun je nu voor de Wahoo Tickr X kiezen. Deze nieuwe hartslagband bevat een sensor die voorzien is van een eigen opslaggeheugen. Na de training synchroniseert de sportband gewoon netjes alle prestaties met je smartphone en je sport app. Het geheugen kan tot 16 uur aan sportprestaties opslaan, dus die marathon gaat wel lukken.

De Tickr X van Wahoo kan je ook adviseren over je prestaties, maar doet dit dus achteraf. De Tickr X is compatible met RunKeeper, Strava, MapMyFitness, Cyclemeter, Runmeter en Apple’s HealthKit.

Beschikbaarheid

De Wahoo Tickr X kost €99,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram