Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fellowes wordt eigenaar van Optrix

iPhone eigenaren kennen het merk Optrix misschien wel. De Optrix behuizingen stellen je in staat om je iPhone tot actioncam om te bouwen zonder dat je iPhone het risico loopt om tijdens het sporten om te komen.

Fellowes heeft vandaag aangekondigd dat het Optrix heeft gekocht. Daarmee komen deze accessoires vanaf komend jaar in het assortiment van Fellowes en zullen ze daarmee veel beter verkrijgbaar zijn dan nu het geval is. Qua organisatie wordt Optrix samengevoegd met Body Glove, een sportmerk onder de vlag van Fellowes. Body Glove maakte al langer cases voor populaire smartphones en actioncams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.